Sportovní hřiště v kondici, aneb ušetřete statisíce korun! III.

S hřištěm je to podobné, jako s našim tělem. Nevěříte? Pojďte, ukážu Vám, jak. Každý sportovec potřebuje výdrž, kondici i zdravé tělo. No, ale co když se zraní? Jde k doktorovi, na operaci, poté se rehabilituje. Nejde ihned vyměnit celou nohu. Už vůbec ne celé tělo.
Podobně to je i u sportovních hřišť s umělým trávníkem. V praxi můžeme říct, že zranění Vašeho hřiště jdou opravit snáze a především levněji, než výměna celého těla. Možná jste o tom doteď neslyšeli, ale i pro Vaše hřiště existují doktoři. A jací! Myslí nejen na to, aby bylo sportoviště v perfektním stavu, ale navíc Vám dají možnost ušetřit peníze. Jak je to možné?

Hřiště můžete renovovat, ušetříte tak až 80% nové investice
Stávající prostory budou fungovat o 5-10 let déle
Zarovnané a čisté hřiště bez nebezpečí úrazu

Nejlepší na tom všem je, že opravený trávník vypadá stejně jako nový. V tuto chvíli se mi to zdálo už jako moc velká hitparáda, natož aby to tak doopravdy bylo. Každopádně pánové  Gold Return dokazují již léta, proč jsou jedničkou ve svém oboru.

Ať už jste starosta, ředitel školy či majitel nějakého hřiště, vezměte kalkulačku do ruky a spočítejte si, co s ušetřenými penězi můžete udělat. Dobré, že?

Více doporučení a tipů najdete na stránkách goldreturn.cz



Kontakt: