Sportovní hřiště v kondici, aneb ušetřete statisíce korun! II.

S hřištěm je to podobné, jako s našim tělem. Nevěříte? Pojďte se přesvědčit sami.

Aby náš organismus optimálně fungoval, musíme se o něj dobře starat, správně se stravovat a cvičit. Chodit na pravidelné prohlídky. Nezanedbat prevenci je vždy snazší, než přijít k lékaři až s nemocí v pokročilém stádiu. A pokud už u nás nějaká nemoc propukne, jdeme co nejdříve za odborníkem, který správně určí diagnózu a navrhne pro nás nejlepší léčbu.
To stejné platí i pro sportovní hřiště s umělým povrchem. V dobré kondici po co nejdelší dobu nám vydrží, pokud mu bude věnována náležitá pravidelná údržba. A v případě, že se u něj objeví nějaká závada nebo poškození, rozhodně bude jednodušší a především výrazně levnější provést odbornou opravu, než celé sportoviště odstranit a vystavět nové.

Možná jste o tom doteď neslyšeli, ale i pro Vaše hřiště existují doktoři. A jací! Myslí nejen na to, aby bylo sportoviště v perfektním stavu, ale navíc Vám dají možnost ušetřit peníze. Jak je to možné?

Hřiště můžete renovovat, ušetříte tak až 80% ceny, kterou by stálo sportoviště nové
I značně zanedbané povrchy získávají zpět svůj vzhled i funkčnost
Životnost sportoviště prodloužíte o dalších 5-10 let
Výsledkem budou čisté a zarovnané povrchy, které po dešti rychle uschnou a nehrozí na nich nebezpečí úrazů

Nejlepší na tom všem je, že opravený trávník, který před renovací vypadal zcela na odpis, má nyní stejný vzhled i funkčnost jako nový. Zdá se Vám to nemožné? Odborníci z Gold Return Vás přesvědčí o opaku. Ve své branži jsou špičkou a dokazují to již léta.

Ať už jste starosta, ředitel školy či majitel nějakého hřiště, vezměte kalkulačku do ruky a spočítejte si, kolik ušetříte. Co vše můžete za uspořené náklady pořídit a kam je investovat, už je jen na Vás.

Více doporučení a tipů najdete na stránkách goldreturn.cz



Kontakt: